Team

Arjen van Gent, Director

Hoewel Arjen, met een opa en twee ooms in de agrarische sector, in zijn kinderjaren droomde van een boerenbestaan is dat er nooit gekomen. Wel bleef de fascinatie voor de primaire sector. Hij zet zich daarom vandaag de dag graag in om de primaire sector nog succesvoller te maken.

Arjen studeerde na zijn bedrijfskundige opleiding, Theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, volgde in 2020/2021 de opleiding Coaching & Counseling aan de TA-Academie en rondt in 2023 de Ashridge Master of Executive Coaching aan Hult University in Engeland af. Tijdens en na zijn studies is hij in diverse commerciële functies werkzaam geweest in de automotive en de non-profit sector. Sinds zijn start bij Hoek Consultants heeft hij een speciale focus op de Food & Agri, dit resulteerde in 2021 tot de vorming van een team dat zich specialiseert in deze sector en de lancering van het label HC Food & Agri.

Arjen is resultaat- en oplossingsgericht, maar heeft tegelijkertijd oog voor kwetsbaarheid en ethiek. Hij is in staat om vanuit diverse invalshoeken de context scherp te krijgen en kan met een frisse blik uitdagen om een volgende stap te zetten. Hij weet daarbij mensen te enthousiasmeren en in beweging te brengen.

E-mail: arjenvangent@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Arjen van Gent

Director