Team

Frank Helmes, Senior Consultant

Frank studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie is hij met veel plezier consultant en salesmanager geweest voor internationale softwarebedrijven gericht op CRM en Information Management. Hier leerde hij het belang van netwerken en informatie delen om klanten optimaal te kunnen bedienen. 

Sinds 2007 is hij actief op het gebied van Executive Search, waar hij veel ervaring heeft binnen de industrie, civiele techniek, zakelijke dienstverlening en digital & IT. Hij vindt het belangrijk om de context van een organisatie goed te begrijpen en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken die aansluiten bij de behoefte van de klant.

Ontwikkelingen binnen de industrie zoals Smart Industry concepten genieten zijn warme belangstelling. Daarnaast zijn de toenemende transformatie naar digitale business modellen en de vervlechting van techniek en data belangrijke thema’s die bij veel klanten spelen en waar hij zeer bekend mee is.

Frank is TMA gecertificeerd en gebruikt dat zowel ter ondersteuning in Executive Search procedures als bij Coaching en Outplacement. Waar haalt iemand zijn energie vandaan? Wat zijn belangrijke drijfveren om bepaalde doelen te halen? Dit zijn vragen waar Frank graag over reflecteert en onderzoek hoe dit past binnen een optimale teamsamenstelling. 

E-mail: frankhelmes@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Frank Helmes

Senior Consultant