Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Susanne de Bruijn, Consultant

Na het afronden van haar secretariële opleiding startte de carrière van Susanne, per toeval, in de gewasbeschermingsmiddelenindustrie. Een voor haar onbekende sector, waarvan ze niet had verwacht er vervolgens 10 jaar te werken. In deze tijd heeft Susanne van dichtbij gezien hoe de agrarische sector, met al haar facetten, opereert en hoe belangrijk het is om te weten en te waarderen waar ons voedsel vandaan komt. 

Susanne studeerde naast haar baan in de gewasbescherming Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht, waar ze in 2017 haar bachelorsdiploma in ontvangst nam. Na het behalen van haar diploma heeft zij in diverse sectoren gewerkt, waar zij werkervaring opgedaan heeft als junior en medior ondersteuner voor management- en C-level functies. Met haar werkervaring en kennis combineert Susanne de organisatorische vaardigheden van de ondersteuning met de brede verdieping en inzetbaarheid van het communicatie vak. Bij HC Food & Agri is Susanne actief als Consultant waar zij haar communicatieve en organisatorische vaardigheden en mensenkennis toepast. 

Kenmerkend voor Susanne is dat zij pragmatisch is ingesteld en met focus te werk gaat. Met een frisse blik en oprechte interesse stelt zij de juiste vragen. Met een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak zet zij zich in om de gewenste resultaten te behalen.

E-mail: susannedebruijn@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close