Team

Jan Visser, Consultant

Jan heeft ruime ervaring in Executive Search, Coaching en Leiderschapsontwikkeling. Hij werkt met een breed portfolio aan klanten met onder andere een focus op agri-food, familiebedrijven en internationaal opererende ondernemingen.

Jan studeerde Theologie aan de Universiteit Utrecht en rondde daarnaast een Master Toegepaste Ethiek af aan het Ethiek Instituut van diezelfde universiteit. Hij gaf les aan de Universiteit Utrecht en Hogeschool Windesheim en volgde naast zijn predikantschap de opleiding Bedrijfskunde om daarna als Management Consultant bij Hoek Consultants aan de slag te gaan.

Hij is gecertificeerd TMA professional (TMA is een geïntegreerde methode voor talent assessment, talentmanagement, competentiemanagement en 360 graden feedback), Hogan Assessor (Hogan is een unieke outside – in assessmenttool) en gecertificeerd in My Motivation Insights (persoonlijke en teamprofielen op basis van Spiral Dynamics). In 2020-2021 volgde hij een opleiding tot Mediator. Deze opleiding heeft hij in mei 2021 afgerond. Momenteel volgt hij een opleiding Bestuur & Toezicht aan de VU.

Zijn aanpak kenmerkt zich door een grondige verkenning van uw eigen situatie als klant of kandidaat waarna in gezamenlijkheid op creatieve en zorgvuldige wijze een oplossing wordt bereikt.

E-mail: janvisser@hoekconsultants.nl
LinkedIn:  Profiel

Jan Visser

Consultant