Kandidaten

In welke context komen persoonlijkheid, professionaliteit en passie het beste samen? Dat is het uitgangspunt voor elk individueel gesprek. In een vertrouwelijk gesprek worden carrièreperspectief en persoonlijke motieven besproken. Door deze aspecten samen zorgvuldig in kaart te brengen wordt duidelijk welke context de meeste aanleiding geeft tot succes.

Is er wel de behoefte aan een volgende stap, maar geen passende vacature op de website? HC Food & Agri biedt verschillende programma’s waarin de expertise van loopbaan coach gecombineerd wordt met die van search consultant. Dit resulteert in een goed zicht op de markt en onafhankelijke en persoonlijke begeleiding in het benaderen daarvan.

 

Onze werkwijze

Voor een ideale match is het belangrijk dat een kandidaat en opdrachtgever bij elkaar passen wat betreft organisatiecultuur, visie, ambities en normen en waarden. Daarom is naast ervaring en opleiding (professionaliteit) met name persoonlijkheid en passie van belang.

Ook als een volgende stap nog niet helder is, verkennen wij graag in een vrijblijvend gesprek waar jouw ambities liggen. Daarbij vervullen wij indien gewenst een spiegelfunctie door in openheid en transparantie uitdagende vragen te stellen en met kennis van de markt te adviseren.

 

Samen zoeken

Actuele en uitdagende vacatures in de Food & Agri zijn op deze website te vinden. De zoekfunctie helpt een passende vacature te vinden en hierop te reageren. Mochten er vragen zijn over een vacature, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over specifieke vacatures.

Zijn er geen passende vacatures op dit moment, dan is inschrijven op algemene basis te adviseren. Na een kennismaking houden we kandidaten graag op de hoogte van passende toekomstige vacatures.