Opdrachtgevers

Menselijk kapitaal staat niet op de balans, maar is wel een belangrijke toegevoegde waarde voor elke organisatie. Wij zoeken daarom naar de optimale match tussen organisatie en kandidaat, waarin wij staan voor resultaat, professionaliteit, vakmanschap en oprechte betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Hierin werken wij aan duurzame relaties, zowel met opdrachtgevers en kandidaten als deze onderling.

Aanpak en ervaring

HC Food & Agri is onderdeel van Hoek Consultants B.V. en richt zich nadrukkelijk op de agrifood sector. In de afgelopen jaren hebben wij veelvuldig rollen vervuld in deze sector en functies bemiddeld. Daarnaast begeleiden wij ook management teams in zowel teamverband als individueel. Dit doen wij voor uiteenlopende klanten.

Wij beschikken over een uitstekend netwerk van professionals en hebben kennis van de business en markt waar klanten actief zijn. Wanneer wij kandidaten selecteren, kijken we naar de 3P’s: Persoonlijkheid, Professionaliteit en passie. Dit gaat niet enkel om ervaring en kennis, maar ook om een juiste culturele klik tussen de organisatie en kandidaat.

We kijken met andere ogen naar organisaties en vooral naar de drijfveren van kandidaten. Hierbij benutten wij de verschillende achtergronden die onze experts hebben.

Onze diensten

Search opdrachten

  • Executive Search
  • Interim Search
  • Specialist Search

Coaching

  • Executive Coaching
  • Career Coaching
  • Outplacement Coaching

Assessments

Management Development

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one most adaptable to change.” - Darwin