Over ons

HC Food & Agri is een onderdeel van Hoek Consultants BV, een gespecialiseerd adviesbureau voor Executive Search & Human Capital, opgericht in Ede in 1983. Een familiebedrijf, waar in 2009 de tweede generatie het stokje overnam. Als familiebedrijf begrijpen we het belang van waardecreatie voor de lange termijn en focussen we op duurzame relaties, zowel met klanten als kandidaten en deze onderling.

Al 38 jaar is Hoek Consultants actief in diverse branches. Vanouds hebben we een stevige achtergrond in de Food & Agri sector. De grotere rol van specialismes in de toekomst en de aanhoudende groei in deze sector binnen het portfolio van Hoek Consultants vraagt om een team van Consultants dat zich hierop richt.

Persoonlijke aanpak

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en benadering. In de gesprekken die wij voeren letten wij niet enkel op ervaring, maar vooral ook op attitude, motivatie, specialisme en persoonlijkheid. We streven naar het bereiken van een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat, een duidelijk beeld van kandidaat en organisatie is daarbij essentieel.

Succesvol een volgende stap maken in je carrière of de juiste kandidaat vinden voor uw organisatie vraagt om een zorgvuldig proces. Met onze expertise helpen we kandidaten om richting te geven aan hun carrière en een passende uitdaging te vinden. Voor opdrachtgevers zijn wij van toegevoegde waarde door de functie en context ervan scherp te krijgen, om vervolgens de kandidaat te vinden die binnen deze context het meest tot zijn recht komt en voldoende uitdaging vindt.

Hoek Consultants voert een actief beleid, waarin wij op zoek gaan naar de beste kandidaat voor een functie, onafhankelijk van leeftijd, nationaliteit of geslacht. Wij kijken naar de juiste combinatie van persoonlijkheid, professionaliteit (kennis, ervaring en vaardigheden) en passie. Het resultaat is de meest optimale match tussen organisatie en kandidaat.

Vrijblijvende afspraak?

Neem contact op met een van onze Consultants:

Arjen van Gent

Director

Jan Visser

Consultant

Conny Vos

Consultant

Susanne van Vugt

Consultant

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one most adaptable to change.” - Darwin

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Succesvol een volgende stap maken in je carrière of de juiste kandidaat vinden voor uw organisatie vraagt om een zorgvuldig proces. Met onze expertise helpen we kandidaten om richting te geven aan hun carrière en een passende uitdaging te vinden. Voor opdrachtgevers zijn wij van toegevoegde waarde door de functie en context ervan scherp te krijgen, om vervolgens de kandidaat te vinden die binnen deze context het meest tot zijn recht komt en voldoende uitdaging vindt.