Team

Susanne van Vugt, Consultant

Susanne groeide op in de Betuwe en verhuisde daarna naar de Gelderse Vallei. In beide regio’s kan je niet om de landbouw, tuinbouw en veehouderij heen. Hierdoor vindt zij het interessant om de uitdagingen voor deze sector te volgen en zet ze zich graag in om de juiste mensen te vinden om deze uitdagingen aan te gaan.

Nieuwsgierig naar hoe organisaties in elkaar zitten en werken, studeerde Susanne Bedrijfskunde aan de CHE. Het viel haar op dat er veel nadruk ligt op de procesmatige en financiële kant van organisaties, maar dat op het menselijke aspect wat minder nadruk ligt. Dit zorgde ervoor dat zij juist deze menselijke factor wil begrijpen en benutten op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de organisatie als de medewerkers.

Susanne is oplossingsgericht en vindt het belangrijk om anderen hierin mee te nemen. Van nature is zij nieuwsgierig en wil ze het hele verhaal begrijpen door de verbinding te zoeken met mensen om haar heen. Hierbij is ze niet bang om iets nieuws te proberen – dat is tenslotte wanneer je leert.

E-mail: susannevanvugt@hoekconsultants.nl
LinkedIn: Profiel

Susanne van Vugt

Consultant